BİZ KİMİZ

Biz Kimiz

İlk restoranı 2013 yılında açtık. Mutfağa olan merakım çok küçük yaşlarda başladı. Bıçak tutmasını 10 yaşında öğrendim Meslek hayatıma 1990’lı yılların başında İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir restoranın mutfağında başladım. Çalıştığım restorandaki ustam bende olan bu yeteneği gördü ve yavaş yavaş bana iş vermeye başladı. Bir gün bana “sen kebap yapabilir misin?” diye sordu ve ustalık hayatım o gün başlamış oldu. Kendimi en iyi şekilde yetiştirerek bugünlere kadar gelmeyi başardım. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasının en iyi 6 restoranında çalıştıktan sonra kendi ismimle restoran açtım. Bundan sonra franchise sistemiyle restoran sayımızı 2023 yılı sonuna kadar 40 şubeye ulaştırmayı hedefliyoruz.

Biz Kimiz